Velkommen!

... til vores dansemiljø i Tribaldance Denmark!

Vi er en hyggelig flok dansere som elsker at danse sammen - for det er hovedtemaet i dansegenrerne indenfor "Tribal Style" dans, nemlig at danse i flok og samarbejde i dansen om bevægelser og formationer.

"Tribal Style" dans er en overordnet paraply-betegnelse og under den finder du et væld af spændende og multi-kulturelle fusionsdanse som feks. Tribal Fusion, Skirt Fusion, Dark Fusion med mere.

Vi laver med jævnligt åbne arrangementer som feks. Tribal Cafe hvor du kan komme og kigge/være med.

Til "dagligt" holder vi til i KU.BE på Frederiksberg hvor vi også kører vores ugentlige lørdagshold "Tribal Basic". Tjek gerne under HOLD/undervisning hvornår vi starter næste hold op.

Foreningen har også 2 trupper: ASYNJA TRIBAL og TRIBE OF GAIA, som også træner til daglig i KUBE og de sørger for nogle sprudlende opvisninger både på vores egne arrangementer men også på flere større kulturscener i ind- og udland.

Gennem 8 år har vi haft et fantastisk samarbejde med Trommeorkestret Slagkraft hvor vi går på gaden og skaber en fest sammen. Gennem dette samarbejde startede Aftenskolen Folkeslag i 2013 hvor Michael underviser trommeholdet og Dud underviser tribaldanserne.

 

Tribal-danseholdene kører onsdag aften på Kirkebjerg Skole, har du lyst til at være med:
Tjek  www. folkeslag.org

Tribaldance Denmark group performance
ASYNJA20-group-7146 - Copy.jpg
DudLisa-edit7165 - Copy.jpg

TRIBE OF GAIA

Lisa Bugel (næstformand)

Dud Muurmand ( formand)

ASYNJA TRIBAL

Juliane, Anne Mette, Christina, Dud Mette og Lisa

FOTOS: Nils Djervad