Velkommen!

... til vores dansemiljø i Tribaldance Denmark!

Vi er en hyggelig flok dansere som elsker at danse sammen - for det er hovedtemaet i dansegenrerne indenfor "Tribal Style" dans, nemlig at danse i flok og samarbejde i dansen om bevægelser og formationer.

"Tribal Style" dans er en overordnet paraply-betegnelse og under den finder du et væld af spændende og multi-kulturelle fusionsdanse som feks. Tribal Fusion, Skirt Fusion, Dark Fusion med mere.

Vi laver med jævnligt åbne arrangementer som feks. Tribal Cafe hvor du kan komme og kigge/være med, men også korte dansehold og workshops.


Foreningen har 2 trupper: ASYNJA TRIBAL og TRIBE OF GAIA, som til daglig træner i KUBE og de sørger for nogle sprudlende opvisninger både på vores egne arrangementer men også på flere større kulturscener i ind- og udland.

Gennem 10 år har vi haft et fantastisk samarbejde med Trommeorkestret Slagkraft hvor vi går på gaden og skaber en fest sammen. Gennem dette samarbejde startede Aftenskolen Folkeslag i 2013 hvor Michael underviser trommeholdet og Dud underviser tribaldanserne - men efteråret 2022 er nu sidste sæson vi kører. Til december optræder vi for sidste gang på gaden i København  til Vintersolhverv onsdag 21. december 2022 (Regnbuepladsen) kl. 17.00-20.00

Tribaldance Denmark group performance
ASYNJA20-group-7146 - Copy.jpg
DudLisa-edit7165 - Copy.jpg

TRIBE OF GAIA

Lisa Bugel (næstformand)

Dud Muurmand ( formand)

ASYNJA TRIBAL

Juliane, Anne Mette, Christina, Dud Mette og Lisa

FOTOS: Nils Djervad