top of page
BANNER-crosstrain23-fall.jpg

Mandagshold / EFTERÅR 2023

 

Studio adresse på  Islands Brygge:
TangoBar
Njalsgade 23D  (indgang via 23E)
2300 København S

************************************

DAG:    Mandage

TID:      18.30-20.15

DATO:  start 4. sept - slut 30. okt (9 gange)

PRIS:    1.600 kr

Betalingsfrist 21. august, herefter er tilmelding/betaling bindende

PLADS RESERVATION: Depositum 200 kr ved fortilmelding i juli måned reservere dig en plads på holdet, refunderbar ved skriftlig afmelding inden 28. juli, herefter er depositum ikke refunderbart. Restbeløb 1400 kr indbetales senest 21. august.

(der er kun 10 pladser på holdet, derfor er jeg lidt mere striks med for-reservationer for at undgå unødige venteliste)

UPDATE 31. juli: holdet er pt. fuldbooket med venteliste

TILMELDING: til dudmuurmand@gmail.com

_____________________________

HOLD BESKRIVELSE / Fusion

BESKRIVELSE:

Dette hold er et hårdtarbejdende styrke- og tekniktræningshold for letøvede og øvede fusionsdansere og vi har lidt mere tid til at gå i dybden da holdtiden er forlænget til 105 minutter (1 time og 45 min)

.

Målet er at få opbygget vores core-styrke, gøre vores danseteknik knivskarp og skubbe vores fusions-værktøjer op på næste niveau.

Alle timer vil starte med en meget grundig opvarmning på måtte med Yoga, Pilates og fitness-øvelser.

Derefter arbejder med forskellige cross-style teknikker fra ballet, jazz ballet/moderne dans, Fusion, Dark Fusion, Orientalsk dans, Flamenco og Burlesque/Cabaret.

 

Timen sluttes af med udstrækning

I løbet af de 9 gange vil der blive sat forskelligt fokus - isolationsteknik, fodarbejde, arme, drejninger etc. Der vil blive arbejdet med serier og kombinationer men ikke koreografi. Der vil således ikke kunne forventes det samme program hver uge, der vil således også ligge en udfordring i at arbejde på forskellige elementer fra gang til gang.

 

Det er IKKE et hold for begyndere, det forventes at du har en danseteknisk baggrund gerne fra Fusion, Orientalsk Dans eller lignende, men holdet kan godt rumme forskellige niveauer fra letøvede og øvede.

Det anbefales til hver time at medbringe bløde dansesko og/eller sokker, knæbeskyttelse og en yoga-måtte (der er dog også måtter i salen til låns)

Der er stærkt begrænsede pladser til dette hold (max 10) både fordi studiet er lidt mindre, men også for at kunne give personlig opmærksomhed til alle - og jeg vil også gerne opfordre dig til at skrive til mig hvis du er i tvivl om niveauet og forudsætningerne for dette hold

 

************************************

 

bottom of page